Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπήκε» στις προπονήσεις ο Μάρκοβιτς!

«Μπήκε» στις προπονήσεις ο Μάρκοβιτς!
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 20:59

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς σήμερα, Σάββατο (13/07).

Ο Σέρβος αμυντικός γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ στο Ρέντη και «μπήκε» κατευθείαν στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων», δείχνοντας μάλιστα ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Οι άνθρωποι του Θρύλου πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 19χρονου στόπερ, ο οποίος έχει έρθει με τις καλύτερες περγαμηνές, κάτι το οποίο όμως πρέπει να αποδείξει το προσεχές διάστημα με τις εμφανίσεις του στους «ερυθρόλευκους».

Ο ίδιος έδειξε ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι βρίσκεται στους Πειραιώτες, γνωρίζοντας ότι έχει την ευκαιρία μέσα από τον Θρύλο να βελτιωθεί σημαντικά και να πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα στο κορυφαίο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Ο 12ος παίκτης του Θρύλου θα είναι και τη νέα σεζόν εκεί!

Ο 12ος παίκτης του Θρύλου θα είναι και τη νέα σεζόν εκεί!

Ο κόσμος του Θρύλου στέλνει από πολύ νωρίς ηχηρό μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν, το μαρτυρά άλλωστε ο εντυπωσιακός αριθμός των 20.000 (!) διαρκείας που έχουν ήδη φύγει, όντας αποφασισμένος να τον οδηγήσει στην επιστροφή στην κορυφή.

Το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού!

Το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού!

Τζολάκης, Ραντζέλοβιτς, Σουρλής είναι τρεις από τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών που εντυπωσίασαν στην προετοιμασία της ομάδας, αποδεικνύοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από σπουδαίο παρόν, έχουν φροντίσει να έχουν και λαμπρό μέλλον!