Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανονικά Ποντένσε και Ομάρ...

Κανονικά Ποντένσε και Ομάρ...
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 23:38

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ολυμπιακό το Σάββατο (13/07) στο Ρέντη. Με τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ντανιέλ Ποντένσε να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τόσο ο Νορβηγός αμυντικός όσο και ο Πορτογάλος εξτρέμ τις τελευταίες ημέρες στην Αυστρία είχαν αποκομίσει κάποια μικροπροβλήματα και πραγματοποιούσαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ωστόσο, πλέον, έχουν επανέλθει στο 100% τους, κάτι το οποίο έδειξαν και στη σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών στο Ρέντη.

Οι δυο τους αποτέλεσαν πολύ σημαντικά γρανάζια της μηχανής του Θρύλου την περυσινή σεζόν και όπως είναι φυσικό ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τους έχει στη διάθεσή του ενόψει των επίσημων αγώνων που θα ακολουθήσουν κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Έχει ό,τι χρειάζεται...

Έχει ό,τι χρειάζεται...

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του ένα πολύ γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, κάτι το οποίο φάνηκε και από το στάδιο προετοιμασίας του, ικανό να πετύχει όλους τους στόχους του τη νέα σεζόν.

Δεν «τρομάζει» η Πλζεν, αλλά θέλει προσοχή...

Δεν «τρομάζει» η Πλζεν, αλλά θέλει προσοχή...

Οι Τσέχοι στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα κόντρα στην Σίγκμα Όλομουτς πήραν τη νίκη με 3-1, δείχνοντας ότι έχουν αρκετή ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά και πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν.

«Ανυπομονούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό» (vid)

«Ανυπομονούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νίκολας Ράνταλ, μίλησε στην κάμερα του One Channel για το σπουδαίο φιλικό της αγγλικής ομάδας κόντρα στους Πειραιώτες. Τι δήλωσε ο προπονητής της Νότιγχαμ, Σαμπρί Λαμουσί...

Ο 12ος παίκτης του Θρύλου θα είναι και τη νέα σεζόν εκεί!

Ο 12ος παίκτης του Θρύλου θα είναι και τη νέα σεζόν εκεί!

Ο κόσμος του Θρύλου στέλνει από πολύ νωρίς ηχηρό μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν, το μαρτυρά άλλωστε ο εντυπωσιακός αριθμός των 20.000 (!) διαρκείας που έχουν ήδη φύγει, όντας αποφασισμένος να τον οδηγήσει στην επιστροφή στην κορυφή.