Ντουντούκα
Κλείνει και έρχεται ο Κουντέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Λάζαρος που φέρνει χαμόγελα

Ο Λάζαρος που φέρνει χαμόγελα
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 09:15

Πέραν της κακοτυχίας, η οποία χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού, με τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, υπάρχουν και ευχάριστα νέα στο Ρέντη. Λόγος για να χαμογελούν, τόσο το προπονητικό τιμ, όσο και το ιατρικό, αλλά και η Διοίκηση του Συλλόγου. Ο λόγος αυτός ακούει στο όνομα Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ανεβάζοντας ρυθμό και βγαίνοντας, πλέον, στο γήπεδο, για προπόνηση, στέλνει μηνύματα επιστροφής!

Ο Λάζαρος, ο οποίος αν και ακραίος, κατά κανόνα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, δίνοντας ακόμη μία λύση εν τη απουσία του Κώστα Φορτούνη, άρχισε πλέον να κάνει ατομικό πρόγραμμα, με ένταση, στο γήπεδο. Μπαίνει στην τελική ευθεία και σιγά-σιγά θα εισέλθει στο τελευταίο στάδιο, πριν την πλήρη (επαν)ένταξή του στις προπονήσεις. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι πολύτιμος για τον Ολυμπιακό, όπως έδειξε και πέρυσι, με τα γκολ που πέτυχε, με αποτέλεσμα άπαντες στην ομάδα του Πειραιά να «τρίβουν τα χέρια τους» από ικανοποίηση, για την επικείμενη επιστροφή του!

Διαβάστε επίσης