Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι… παλιοί ξέρουν και δεν βλέπουν την ώρα! (pics)

Οι… παλιοί ξέρουν και δεν βλέπουν την ώρα! (pics)
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 18:55

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη 16 Ιουλίου θα επιστρέψει ξανά «σπίτι» του, αντιμετωπίζοντας την Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα σπουδαίο φιλικό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ανυπομονησία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μεγάλη απ’ όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τους παίκτες της ομάδας να έχουν εκφράσει το πόσο πολύ θέλουν να αγωνιστούν ξανά μπροστά από τους φιλάθλους τους.

Μάλιστα, λίγο περισσότερη «δίψα» για την επιστροφή στο Ναό φαίνεται να έχουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης…. Με τους δύο… παλιούς του Θρύλου να γνωρίζουν πολύ καλά τη «μαγεία» του Φαληρικού γηπέδου και να δείχνουν μέσω των social media ότι δεν βλέπουν την ώρα, καλώντας τους ΓΑΥΡΟΥΣ να βρεθούν και πάλι στο πλευρό τους.

Διαβάστε επίσης

Νέα αποθέωση για Μεριά!

Νέα αποθέωση για Μεριά!

Ένας από τους σπίκερ του μεγάλου ημιτελικού του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στην Σενεγάλη και την Τυνησία αποθέωσε στην μετάδοσή του τον «εξαιρετικό αμυντικό του Ολυμπιακό», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του ματς.

Ξανά βασικός ο Μεριά! (vid)

Ξανά βασικός ο Μεριά! (vid)

Ο Τυνήσιος αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής του ομάδας στον μεγάλο ημιτελικό του Κόπα Άφρικα κόντρα στην Σενεγάλη. Στον πάγκο ο Παπέ Αμπού Σισέ...