Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

94 ημέρες είναι πάρα πολλές!

94 ημέρες είναι πάρα πολλές!
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 20:49

Την Τρίτη 16 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα, ο οποίος έχει συγκεντρώσει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Για τους «ερυθρόλευκους» η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πάρα πολύ σημαντική για πολλούς λόγους.

Αρχικά, διότι ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο «σπίτι» του μετά από 94 ολόκληρες ημέρες! Για κάθε φίλο του Θρύλου γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο μεγάλος είναι αυτός ο αριθμός μακριά από το Ναό.

Το τελευταίο εντός έδρας ματς για τους Πειραιώτες είχε πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου κόντρα στην Ξάνθη, σε ένα παιχνίδι όπου ο κόσμος του Θρύλου έντυσε στα «ερυθρόλευκα» το Ναό, πανηγυρίζοντας μαζί με την ομάδα, η οποία έπαιξε για μία ακόμη φορά εξαιρετικό ποδόσφαιρο, την εμφατική νίκη με 4-0.

Η ανυπομονησία στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς είναι τεράστια, με όλους να περιμένουν πώς και πώς να βρεθούν ξανά στο Φαληρικό γήπεδο. Υπενθυμίζουμε, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο ματς μέσω Internet, ενώ από τη Δευτέρα (15/06) οι ΓΑΥΡΟΙ θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση στο Ναό για το ματς με την Νότιγχαμ και από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αγώνας με την Νότιγχαμ είναι επίσης πολύ σημαντικός, καθώς αποτελεί την «πρόβα τζενεράλε» πριν τη μάχη με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Επίσης, οι νέοι παίκτες του Θρύλου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ την ίδια ώρα θα γίνουν και τα… αποκαλυπτήρια της νέας πρώτης εμφάνισης των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν.

Όπως γίνεται αντιληπτό δεν θα πρέπει να λείψει κανείς από τη σπουδαία αναμέτρηση της Τρίτης (16/07), δίνοντας το σύνθημα από πολύ νωρίς ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Νέα αποθέωση για Μεριά!

Νέα αποθέωση για Μεριά!

Ένας από τους σπίκερ του μεγάλου ημιτελικού του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στην Σενεγάλη και την Τυνησία αποθέωσε στην μετάδοσή του τον «εξαιρετικό αμυντικό του Ολυμπιακό», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του ματς.