Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σημασία της πρόκρισης κόντρα στην Πλζεν...

Η σημασία της πρόκρισης κόντρα στην Πλζεν...
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 - 00:33

Λίγες ημέρες απομένουν ακόμη για την έναρξη της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό και τα δύο πολύ κρίσιμα ματς με την Βικτόρια Πλζεν.

Στις 23 του μηνός οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τους Τσέχους για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Τα δύο αυτά ματς είναι μεγίστης σημασίας για τους «ερυθρόλευκους», κάτι το οποίο τόνισε και σε δηλώσεις του ο Βασίλης Τοροσίδης. Μάλιστα, ο εκ των αρχηγών του Θρύλου επισήμανε ότι όλοι έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να καταφέρει να πάρει την πρόκριση κόντρα στους Τσέχους.

Μία πρόκριση που θα δώσει στον Ολυμπιακό ηρεμία και χρόνο, εξασφαλίζοντάς του τη συμμετοχή στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Φυσικά, ο στόχος των Πειραιωτών είναι το Champions League, ωστόσο, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, η οποία θα επιτευχθεί αυτόματα σε περίπτωση που ο Θρύλος περάσει το εμπόδιο της Πλζεν θα διώξει το άγχος στις τάξεις των Πειραιωτών.

Τα δύο πρώτα ματς της νέας σεζόν, λοιπόν, είναι πάρα πολύ σημαντικά για τη νέα σεζόν του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες, όντες αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης