Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αναστασιάδης τέλος, εκείνοι πότε θα αναλάβουν την ευθύνη;

Αναστασιάδης τέλος, εκείνοι πότε θα αναλάβουν την ευθύνη;
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 - 15:34

Στις ημέρες της εξυγίανσης είμαστε και κακώς περιμένουμε να μείνει κάτι όρθιο, από το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Δικοί μας άνθρωποι» τριγύρω, αποφάσεις εν κρυπτώ, συνέδρια και συνελεύσεις σε βορειοελλαδίτικα ξενοδοχεία και άλλα τέτοια πολλά, συνθέτουν ένα σκηνικό από το οποίο το… κουφάρι της Εθνικής Ελλάδας, δεν θα μπορούσε να γλιτώσει.

Έχει και πιο κάτω, από ότι φαίνεται. Η ΕΠΟ έδιωξε τον «βόηθα Παναγιά» Άγγελο Αναστασιάδη, τον οποίο φόρτωσε στις πλάτες της Εθνικής Ελλάδας, περίπου… ένα μήνα μετά τα χαστούκια από την Ιταλία και την Αρμενία. Μάλλον λειτουργούν με χρονοκαθυστέρηση εκεί στην Ομοσπονδία, οπότε με βάση την αντίδρασή τους στο θέμα Αναστασιάδη, μετά τα όσα έγιναν (εξεγέρσεις στις τάξεις των διεθνών, κόντρες με Παπασταθόπουλο και άλλα τέτοια όμορφα), υπολογίζουμε ότι η ΕΠΟ του «δικούς μας ανθρώπου» Βαγγέλη Γραμμένου, θα αναλάβει την ευθύνη για το χάλι που εμφανίζει η Εθνική, περίπου το… 3020.

Διαβάστε επίσης

Σισέ: «Το ζητούμενο ήταν η νίκη»

Σισέ: «Το ζητούμενο ήταν η νίκη»

«Θα δώσουμε τα πάντα για τον τελικό», είπε ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου, σε Μέσα της πατρίδας του, ενόψει Αλγερίας στο Κόπα Άφρικα.