Ντουντούκα
Τι ωραία που τεντώνει...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό ο Μεριά»

«Απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό ο Μεριά»
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 - 18:54

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Γιασίν Μεριά στο Κόπα Άφρικα με την εθνική Τυνησίας.

Με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να προσελκύει έτσι το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα από Γαλλία και Ισπανία. Κάτι το οποίο τόνισε με δηλώσεις του στο novasports.gr ο μάνατζερ του αμυντικού του Θρύλου, Καλίντ Ραχμάν…

Πάντως, ο ατζέντης του Μεριά επισήμανε επίσης ότι ο πελάτης του έχει ως προτεραιότητά του να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους», καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Μεριά τα πήγε εξαιρετικά με την Τυνησία στο Κόπα Άφρικα και όπως αναμενόταν έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από τη Γαλλία και την Ισπανία. Ακόμα δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο σε ό,τι αφορά τα ακριβή ποσά, όμως το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν όλα πιο σαφή.

Ο Γιασίν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό. Στην αρχή μπορεί τα πράγματα να ήταν λίγο δύσκολα καθώς δεν είχε αγωνιστεί ξανά εκτός Τυνησίας, ωστόσο προσαρμόστηκε και η ελληνική ομάδα είναι πλέον προτεραιότητα του. Όλα αυτά βέβαια αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Αφού ολοκληρώσει την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα θα ξεκουραστεί και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα και να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του, ανάλογα πάντα με τις προτάσεις που θα προκύψουν».

Διαβάστε επίσης