Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι... παλιοί βγαίνουν μπροστά!

Οι... παλιοί βγαίνουν μπροστά!
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 - 00:35

Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν πλησιάζει, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν στις 23 Ιουλίου στην Τσεχία την Βικτόρια Πλζεν για το πρώτο ματς του β' προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμη ένα σπουδαίο φιλικό μπροστά τους, κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Ιουλίου, ωστόσο, το μυαλό όλων είναι εδώ και πολύ καιρό στο ματς με την Πλζεν στην Τσεχία.

Ένας αγώνας μεγίστης σημασίας για τους Πειραιώτες, κάτι το οποίο έχουν καταλάβει άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού. Και ιδιαίτερα οι.. παλιοί της ομάδας, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να τα δώσουν όλα, ώστε να προκριθούν κόντρα στην Πλζεν.

Οι Τοροσίδης, Αβραάμ, Ποντένσε, Ομάρ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Σα, λοιπόν, γνωρίζουν ότι είναι η ώρα να βγουν μπροστά και να οδηγήσουν τον Θρύλο στην πολυπόθητη πρόκριση, ωθώντας και τους νέους προς αυτή την κατεύθυνση.

Κάτι το οποίο είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν και αυτό φαίνεται και μέσα από τις δηλώσεις του, με τον Βασίλη Τοροσίδη να υπογραμμίζει τη σημασία των αναμετρήσεων με την Πλζεν σε δηλώσεις του στην κάμερα του One Channel, υπογραμμίζοντας ότι όλοι είναι πανέοιμοι να καταθέσουν και τη ψυχή τους για να προσπεράσουν αρχικά το εμπόδιο των Τσέχων.

Διαβάστε επίσης