Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοιτάζει Μπούσκαν ο Ολυμπιακός» (pic)

«Κοιτάζει Μπούσκαν ο Ολυμπιακός» (pic)
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 - 00:46

Ένα νέο όνομα ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Γκέοργκε Μπούσακαν, τον 25χρονο τερματοφύλακα της Ντιναμό Κιέβου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με Ουκρανό δημοσιογράφο οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωσή του, βρισκόμενοι μάλιστα όπως υποστηρίζει αρκετά κοντά στο να τον κάνουν δικό τους.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος τονίζει ότι οι Ουκρανοί έχουν απορρίψει πρόταση της Ρίο Άβε, με τους «ερυθρόλευκους» να εμφανίζονται αυτή τη στιγμή ως ο πιθανότερος προορισμός του 25χρονου πορτιέρο.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν «καίγεται» για την απόκτηση τερματοφύλακα, πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητες των νεαρών Τζολάκη και Σιαμπάνη για πίσω από τον Σα, ωστόσο, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αποκτηθεί ένας ακόμη πορτιέρο, πιο έμπειρος για τη θέση «1» στον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Οι... παλιοί βγαίνουν μπροστά!

Οι... παλιοί βγαίνουν μπροστά!

Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί σημαντικά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, έπεται και συνέχεια, όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι διατήρησε το βασικό του κορμό, με τους... παλιούς να γνωρίζουν ότι πρέπει να βγουν μπροστά ενόψει Πλζεν.