Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαγεία από τον κόσμο του Θρύλου! (vids)

Μαγεία από τον κόσμο του Θρύλου! (vids)
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 - 21:47

94 ημέρες ήταν πολλές, πάρα πολλές για κάθε Ολυμπιακό... Ο κόσμος του Θρύλου δεν γινόταν να χάσει την επιστροφή της αγαπημένης του ομάδας στο Ναό, δίνοντας έτσι δυναμικό «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν ξανά μοναδική ατμόσφαιρα στο Ναό, η τελευταία είχε σημειωθεί πριν από 94 ημέρες κόντρα στην Ξάνθη για το ελληνικό πρωτάθλημα, δείχνοντας την τεράστια στήριξή τους στον Θρύλο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, αν και βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, βρέθηκε στο Φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να δει από κοντά και να φωνάξει για την αγαπημένη του ομάδα, δημιουργώντας πραγματικά φανταστική ατμόσφαιρα σε μία ούτως σι αλλιώς πανηγυρική και ιστορικής σημασίας βραδιά.

Δείτε μερικά βίντεο από την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Θρύλου στο σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ:

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο στο Ναό! (vid)

Το πρώτο στο Ναό! (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας στο 4' της φιλικής αναμέτρησης με την Νότιγχαμ Φόρεστ άνοιξε λογαριασμό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν, σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ.