Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε το υλικό και την ικανότητα για το Champions League» (vid)

«Έχουμε το υλικό και την ικανότητα για το Champions League» (vid)
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 - 19:25

Στο μεγάλο κανάλι, One Channel, μίλησε ο Γιώργος Μασούρας, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να αναφέρεται στο όνειρο του Champions League και τα δύο ματς με την Βικτόρια Πλζεν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε οι Πειραιώτες έχουν το υλικό και την ικανότητα για να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επίσης, αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα ματς με την Πλζεν:

«Για μένα, προσωπικά, είναι όνειρο. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε τέτοιο επίπεδο. Για τον Ολυμπιακό αποτελεί αυτοσκοπό να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μετά από ένα διάστημα αποχής. Η ομάδα είναι συνηθισμένη να παίρνει το πρωτάθλημα και να αγωνίζεται σε ομίλους του Champions League. Θεωρώ πως έχουμε το υλικό και την ικανότητα με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση να βρεθούμε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Για το φιλικό με την Νότιγχαμ:

Παίζουμε με μια ομάδα που θα διεκδικήσει σίγουρα την άνοδο στην Premier League. Είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Αγλλίας. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε το βαθμό ετοιμότητας στον κόσμο μας και τους εαυτούς ώστε να μπορέσουμε με τον προπονητή να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας προκειμένου στο επόμενο παιχνίδι να βρισκόμαστε όλοι στο 100% για μια καλή αρχή».

Για την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς στο πρόσωπό του:

«Σκοπός κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνίζεται σε μια ομάδα και να έχει τον ρόλο του σε αυτή, πόσο μάλλον στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

Διαβάστε επίσης

«Πανέτοιμοι» (pic)

«Πανέτοιμοι» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Τσιμίκα για το σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Τι υπέροχο γήπεδο!» (pic)

«Τι υπέροχο γήπεδο!» (pic)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το γήπεδο του Ολυμπιακού, το «Γ. Καραϊσκάκης».