Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θύρα 7 και οπαδοί της Νότιγχαμ στο μνημείο των 21 θυμάτων (pics)

Θύρα 7 και οπαδοί της Νότιγχαμ στο μνημείο των 21 θυμάτων (pics)
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 - 20:45

Φιλικό με τα όλα του, το αποψινό στο Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότγχαμ. Οι δύο ομάδες είναι οικογένεια και το ίδιο και οι φίλαθλοί τους. Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 και οπαδοί της Νότιγχαμ, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα, για να παρακολουθήσουν από κοντά το φιλικό με τον Θρύλο, βρέθηκαν, πριν το παιχνίδι, στο μνημείο της Θύρας 7, στον περιβάλλοντα χώρο του Ναού.

Οι οπαδοί των Reds κράτησαν ένα πανό, μπροστά στο μνημείο, θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στους 21 αδερφούς μας. Το πανό έγραφε «ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 21 ΘΥΜΑΤΩΝ. ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ» και στο κέντρο του είχε τον Έφηβο και το έμβλημα της Νότιγχαμ. Μαζί τους ήταν και ο Κώστας Καραπαπάς, Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος τους εξήγησε πολλά πράγματα, γύρω από τη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού αθλητισμού και μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως.

Κινήσεις όπως αυτές φέρνουν ακόμη πιο κοντά τις δύο ομάδες!

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0 (Τελικό) Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0 (Τελικό) Live

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ιστορική ομάδα του Φόρεστ, σε ένα φιλικό ματς που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Live στο gavros.gr/One Channel, Novasports 1.

Καμία ανησυχία για Σισέ...

Καμία ανησυχία για Σισέ...

Ευχάριστα τα νέα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο αμυντικός των Πειραιωτών δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την εθνική Σενεγάλης.