Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού στο πλευρό του Κώστα Φορτούνη! (vid)

Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού στο πλευρό του Κώστα Φορτούνη! (vid)
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 - 21:39

Ένα τρομερό βίντεο ετοίμασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Κώστα Φορτούνη. Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του ηγέτη των Πειραιωτών από την πρώτη ημέρα, έπειτα από τον τραυματισμό του, κάτι το οποίο έγινε φανερό και από το συγκινητικό βίντεο που έπαιξε στα μάτριξ του «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από το φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου ευχήθηκε περαστικά στον μεγάλο άτυχο των Πειραιωτών, τονίζοντάς του ότι τον περιμένουν ακόμη πιο δυνατό γρήγορα πίσω στους αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Ναό ο κόσμος του Θρύλου δεν σταμάτησε να αποθεώνει τον Κώστα Φορτούνη, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι βρίσκεται δίπλα του σε αυτό τον «γολγοθά» που έχει ξεκινήσει, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη. Ο ηγέτης των Πειραιωτών, φυσικά, εμφανώς συγκινημένος χειροκρότησε και ευχαρίστησε όλος τους ΓΑΥΡΟΥΣ για τα μηνύματα συμπαράστασης και την υποστήριξη.

Όλοι στον Θρύλο είναι στο πλευρό του αρχηγού του Ολυμπιακού, όντες σίγουροι ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Μαγεία από τον κόσμο του Θρύλου! (vids)

Μαγεία από τον κόσμο του Θρύλου! (vids)

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν δυναμικό «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ, γεμίζοντας το Φαληρικό γήπεδο στα μέσα του καλοκαιριού, δείχνοντας ξανά την τεράστια αγάπη τους για τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο στο Ναό! (vid)

Το πρώτο στο Ναό! (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας στο 4' της φιλικής αναμέτρησης με την Νότιγχαμ Φόρεστ άνοιξε λογαριασμό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν, σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0 (Τελικό) Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0 (Τελικό) Live

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ιστορική ομάδα του Φόρεστ, σε ένα φιλικό ματς που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Live στο gavros.gr/One Channel, Novasports 1.