Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα είμαστε 100% έτοιμοι, έχει καταλάβει ο κόσμος ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο» (vid)

«Θα είμαστε 100% έτοιμοι, έχει καταλάβει ο κόσμος ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο» (vid)
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 00:04

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι απόλυτα έτοιμος για τα δύο πολύ κρίσιμα ματς με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League τόνισε πως είναι ο Γιώργος Μασούρας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του στο One Channel μετά το τέλος της φιλικής νίκης με 3-0 κόντρα στην Νότιγχαμ αναφέρθηκε επίσης και στον κόσμο του Θρύλου, τονίζοντας ότι έχει καταλάβει την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι θετικό το γεγονός ότι κατορθώσαμε να κερδίσουμε μια τόσο καλή ομάδα. Όμως δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας, σίγουρα είμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό έτοιμοι. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό το μηδέν, το οποίο σε διπλές αναμετρήσεις μετράει πάρα πολύ. Κρατάμε το θετικά, θα δούμε και τα αρνητικά. Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα είμαστε 100% έτοιμο».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω την παρουσία των οπαδών μας. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Βλέπει ότι ανταποκρινόμαστε με ωραίο ποδόσφαιρο και θέληση μέσα στο γήπεδο, γι΄ αυτό και εμφανίστηκε τόσο δυνατά μέσα στο κατακαλόκαιρο».

Διαβάστε επίσης

Τριάρα στη Νότιγχαμ και τώρα... η Πλζεν!

Τριάρα στη Νότιγχαμ και τώρα... η Πλζεν!

Με τρία γκολ στο πρώτο μέρος (Μασούρας 4', Γκερέρο 8', 32'), ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ, στην πρόβα τζενεράλε, πριν τη Βικτόρια Πλζεν. Ουσιαστική και... έτοιμη η ομάδα του Μαρτίνς!