Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας βοήθησαν και τα γρήγορα γκολ και ο κόσμος» (vid)

«Μας βοήθησαν και τα γρήγορα γκολ και ο κόσμος» (vid)
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 00:34

Στο γεγονός ότι παιχνίδι με παιχνίδι ο Ολυμπιακός παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο φιλικό κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του One Channel και τόνισε ότι στο σημερινό ματς βοήθησε και αρκετά η παρουσία του κόσμου της ομάδας που βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση γιατί όλοι ξέρουμε ότι τα πόδια είναι βαριά μετά από έναν μήνα προετοιμασία, όμως παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο. Νομίζω ότι αυξάνεται η διάρκεια που έχουμε. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Μας βοήθησαν και τα γρήγορα γκολ και ο κόσμος. Νομίζω ότι η ομάδα έβγαλε όρεξη και αυτό δείχνει ότι και τα καινούρια παιδιά που ήρθαν και έπαιξαν σήμερα δείχνουν ότι μπήκαν στον ρυθμό και σε αυτό που θέλει να περάσει ο προπονητής».

Ερωτηθείς για τον αγώνα απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απάντησε πως «πρέπει να είμαστε σοβαροί, να προσέξουμε την άμυνα και όπως έχουμε δείξει χρειαζόμαστε λίγες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και η πρόκριση».

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση πως οι σημερινοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα έχουν καλύτερη πορεία την ερχόμενη σεζόν από την περσινή.

Διαβάστε επίσης

Ομάδα και κόσμος ένα, ξανά! (vid)

Ομάδα και κόσμος ένα, ξανά! (vid)

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τραγούδησαν μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ το «είσαι στο μυαλό…», ενωμένοι σαν μία γροθιά, δείχνοντας ότι και φέτος είναι όλοι ενωμένοι για την επιστροφή στην κορυφή και στην επίτευξη όλων των στόχων τους…

«Τα πάντα για να κερδίσουμε την Πλζεν»

«Τα πάντα για να κερδίσουμε την Πλζεν»

Ο MVP της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ, Ματιέ Βαλμπουενά, τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν ό,τι έχουν για την πρόκριση κόντρα στους Τσέχους.