Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστήσαμε τον κόσμο για τη βοήθειά του» (vid)

«Ευχαριστήσαμε τον κόσμο για τη βοήθειά του» (vid)
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 01:42

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε ότι είναι ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας πριν τις αναμετρήσεις κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.

Ο Θρύλος επικράτησε με 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά το τέλος του ματς, ο Λεονάρντο Κούτρης, μίλησε στην κάμερα του One Channel και ζήτησε από τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δώσουν και φέτος δυναμικό παρών.

Αναλυτικά:

«Σήμερα έκλεισε η προετοιμασία μας. Δείξαμε το καλύτερο πρόσωπο που μπορούσαμε. Ευχαριστήσαμε τον κόσμο για τη βοήθειά του. Θεωρώ πως χάρηκε το παιχνίδι όπως εμείς. Ήταν απαιτητική η προετοιμασία. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Τα παιδιά που ήρθαν είναι εξαιρετικοί. Δείξαμε πανέτοιμοι.

Ο κόσμος είναι από πέρσι μαζί μας. Απολάμβανε το ποδόσφαιρο, παρότι δεν κατακτήσαμε κάποιο τρόπαιο. Όμως ο κόσμος έδειξε πως μας πιστεύει. Τον χρειαζόμαστε και τον έχουμε ανάγκη. Να είναι ο 12ος παίκτης μας και να μας δίνει δύναμη. Ελπίζω να επιστρέψουμε στα τρόπαια».

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος»

«Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος»

Στο γεγονός ότι ο Θρύλος έχει αρκετή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί.

Ομάδα και κόσμος ένα, ξανά! (vid)

Ομάδα και κόσμος ένα, ξανά! (vid)

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τραγούδησαν μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ το «είσαι στο μυαλό…», ενωμένοι σαν μία γροθιά, δείχνοντας ότι και φέτος είναι όλοι ενωμένοι για την επιστροφή στην κορυφή και στην επίτευξη όλων των στόχων τους…