Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία πρώτη εικόνα από το μέλλον

Μία πρώτη εικόνα από το μέλλον
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 09:22

Μία πρώτη γεύση, από έναν Ολυμπιακό που… δεν αστειεύεται, πήρε χθες ο κόσμος στο Καραϊσκάκη. Σοβαρός, ουσιώδης, με μόνη έννοια του τη νίκη και την καλή μπάλα. Βρισκόμαστε ακόμη σε στάδιο προσαρμογής. Και, είτε το θέλουμε, είτε όχι, ακόμη, και τα δύσκολα ευρωπαϊκά ματς, με την Πλζεν και όχι μόνο, θα λειτουργήσουν ως… κόλλα. Για τους παίκτες, για τον προπονητή και -στο τέλος-τέλος- για την ομάδα συνολικά, με τον κόσμο.

Πολλές ομορφιές έβγαλε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του με τη Νότιγχαμ. Συνεργασίες, ακόμη και… τριγωνάκια σε μικρό χώρο έκαναν οι παίκτες. Είχαν, όμως και στιγμές που χρίζουν βελτίωσης. Και δουλειάς. Από αυτή, όμως, άλλο τίποτα. Εγγυάται ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος είδε τους παίκτες του να κάνουν τα αυτονόητα, κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Και σίγουρα αυτό τον ικανοποιεί.

Μία εβδομάδα έμεινε πλέον, την Πλζεν. Η εικόνα και η διάθεση που έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο το βράδυ της Τρίτης, είναι ικανές να δώσουν τεράστια ώθηση, εφαρμοσμένες σε επίπεδο… επίσημων αγώνων. Όχι μόνο για τις 23 και 30 του μήνα. Αλλά και συνολικά για τη χρονιά. Εκεί όπου ο δρόμος θα είναι μακρύς. Εκεί όπου θα χρειαστεί κάθε -μικρή ή μεγάλη- βοήθεια, από ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές!

Η αρχή με νέα «όλε» μπροστά στην εξέδρα, έγινε. Μπορεί να συνεχιστεί στις 30 Ιουλίου και να… πάμε γι’ άλλα!

Διαβάστε επίσης