Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χρόνια πολλά Μίστερ! (vid)

Χρόνια πολλά Μίστερ! (vid)
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 10:40

Βρίσκεται κάτι περισσότερο από έναν χρόνο στον Ολυμπιακό και τις καρδιές μας. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταφέρει να κερδίσει τους απανταχού ΓΑΥΡΟΥΣ, με τον επαγγελματισμό του, με τον χαρακτήρα του, με τη γνώση του για το ποδόσφαιρο. Με την αγάπη του για την ομάδα και τον κόσμο της. Με την αγάπη του για το Καραϊσκάκη…

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σήμερα τα γενέθλιά του, κλείνει τα 49 και όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ του ευχόμαστε τα καλύτερα. Υγεία, δύναμη, ποδοσφαιρική πρόοδο και εξέλιξη, αλλά και… τίτλους! Πολλούς τίτλους, με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος!

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και όλοι έχουμε απολαύσει όσα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει χτίσει στον Ολυμπιακό, από την πρώτη ημέρα παρουσίας του εδώ, στην Ελλάδα, θα θυμίσουμε απλώς ότι πέρυσι, τέτοια εποχή, στα γενέθλιά του, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κρατούσε τις ευχές για τον εαυτό του, αλλά τις έκανε για τον Θρύλο που αγαπάμε. Ευχόταν να φτάσει η ομάδα ψηλά στην Ευρώπη. Δείγμα, ακόμη ένα, του πόσο πολύ αγαπά τον Ολυμπιακό.

Δείτε το βίντεο, μετά την περσινή πρόκριση στους ομίλους του Europa League, επί της Μπέρνλι και συγκεκριμένα στο 1’57”. Ένα βίντεο, το οποίο, ενόψει της Βικτόρια Πλζεν, την άλλη εβδομάδα, ευχόμαστε εμείς από την πλευρά μας, να δώσει ώθηση… πρόκρισης!

Χρόνια πολλά Μίστερ!

Διαβάστε επίσης