Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έστειλε η ομάδα μήνυμα, αλλά έστειλε και ο κόσμος!

Έστειλε η ομάδα μήνυμα, αλλά έστειλε και ο κόσμος!
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 15:23

Δυνατές εικόνες, στο χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ. Ο Φορτούνης, ο Βαλμπουενά, ο Γκερέρο, το 3-0, ο κόσμος… Ειδικά ο κόσμος, έκανε φοβερά και τρομερά πράγματα! Περίπου 25.000 Ολυμπιακοί έκαναν το φιλικό… επίσημο! Εξέδρα-φωτιά, έδινε ώθηση, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, στην ομάδα και… ξέσπασε, μετά την απουσία του, επί 94 ημέρες, από το γήπεδο! Περπατούσες στις εξέδρες και άκουγες κόσμο να λέει στον διπλανό του «πως ζούσα χωρίς γήπεδο τόσο καιρό;;;»… Μόνο οι ΓΑΥΡΟΙ τέτοια πράγματα…

Για την ομάδα τα είπαμε. Πολλά γράφτηκαν, πολλά ακούστηκαν, πολλά ειπώθηκαν. Θετικά, στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Άλλα τόσα έχει να πει, κανείς, για τον κόσμο. Μία εξέδρα… από τα παλιά. Έστειλε το μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση. Όπως το έκανε η ομάδα, από τον αγωνιστικό χώρο, έτσι το έκανε και ο κόσμος, από την εξέδρα.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν στείλει και άλλο μήνυμα. Με τα διαρκείας, από τα οποία δεν απομένουν, παρά… ελάχιστα. Δυνατό μήνυμα. Σαφές. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι «αιχμή του δόρατος», «ασπίδα» απέναντι σε εκείνους που θέλουν να βλάψουν (να προσπαθήσουν να βλάψουν, τουλάχιστον) τον μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας.

Διαβάστε επίσης

«Για νίκη στο Πλζεν»

«Για νίκη στο Πλζεν»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έδειξε τον δρόμο, για να κάνει ο Ολυμπιακός το πρώτο βήμα προς την πρόκριση.