Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματιέ Βαλμπουενά: Ο MVP! (vid)

Ματιέ Βαλμπουενά: Ο MVP! (vid)
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 16:46

Πόση μπάλα ξέρει ο άνθρωπος… Ένα μικρό δείγμα είδαμε κόντρα στη Νότιγχαμ. Είναι σαφές ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά, χωρίς να νοιάζεται ιδιαίτερα για το τι λένε τα… παπαγαλάκια δεξιά κι αριστερά, τους κοιτάει… από ψηλά. Πολύ ψηλά. Και ας λένε για το ύψος του… Πόσες φορές διαβάσαμε, από τη μέρα που ανακοινώθηκε, ότι έρχεται να κολλήσει τα ένσημα. Και να κάνει διακοπές… Τόσα ξέρουν…

Τον βλέπεις τον Γάλλο να μπαίνει μέσα στο Καραϊσκάκη και το βλέμμα του είναι… μέσα στην κ@υλ@. Έτοιμος να δαγκώσει. Σβούρας, διάολος, δαίμονας. Ασίστ, στατικές φάσεις, σουτ, ντρίμπλες… Σε ένα φιλικό όλα αυτά. Που να πιάσουν και τα επίσημα και να καίει η μπάλα… Εκεί όπου παίκτες σαν τον Ματιέ Βαλμπουενά, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ εις τη νιοστή!

Δεν ξέρουμε να θα συνεχίσει να παίζει δεκάρι ή αν θα πάρει δεκάρι η ομάδα. Ο Γάλλος έδειξε, μέσα σε ένα ημίχρονο μάλιστα, δεν χρειάστηκε περισσότερο, ότι είναι ΚΕΦΑΛΑΙΟ για τον Ολυμπιακό! Ότι ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ θα τον πάρει στις πλάτες του και θα τον τραβήξει μπροστά! Γίγαντας κανονικός. Σε συσκευασία τσέπης… ντελικάτος και αέρινος… Η ντρίμπλα που κάνει στο πρώτο μέρος, αδειάζοντας δύο παίκτες και σουτάροντας με εσωτερικό φάλτσο, από αριστερά, δείγμα της τεράστιας κλάσης του.

Δικαίως ήταν ο MVP. Και δικαίως η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω των Social Media της, το υπενθυμίζει:

Διαβάστε επίσης

Κανένα θέμα με Αμπάτε...

Κανένα θέμα με Αμπάτε...

Οι Ιταλοί τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον έμπειρο αμυντικό, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον 32χρονο άσο.

«Για νίκη στο Πλζεν»

«Για νίκη στο Πλζεν»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έδειξε τον δρόμο, για να κάνει ο Ολυμπιακός το πρώτο βήμα προς την πρόκριση.