Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων…» (pic)

«Μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων…» (pic)
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 17:33

Μία ξεχωριστή βραδιά, μία ακόμη, είχαν την τύχη να βιώσουν, όσοι βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο νέος διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, έστειλε μέσω των social media το δικό του μήνυμα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το δέσιμο του κόσμου με την ομάδα. Οι ισχυροί δεσμοί εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο σεβασμός. Η αγάπη. Η αλληλεγγύη. Η ασφάλεια. Η πίστη. Το πάθος. Η εργατικότητα. Το όραμα. Τα εφόδιά μας, λίγο πριν από την αφετηρία. Στο τέλος της προετοιμασίας, το ματς με την Νότιγχαμ. Μία βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων...».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το δέσιμο του κόσμου με την ομάδα. Οι ισχυροί δεσμοί εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο σεβασμός. Η αγάπη. Η αλληλεγγύη. Η ασφάλεια. Η πίστη. Το πάθος. Η εργατικότητα. Το όραμα. Τα εφόδιά μας, λίγο πριν από την αφετηρία. Στο τέλος της προετοιμασίας, το ματς με την Νότιγχαμ. Μία βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων... https://www.youtube.com/watch?v=SaFD5ppVwjc&fbclid=IwAR2JIxApcdqXB2_5RQcGvUze7UhOyLQCiUejY4ZFlV8m5Q4g8kZi3WGMp7E Olympiacos FC @kfortou7

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Γαβαλάς (@nigavalas) στις

Διαβάστε επίσης

Κανένα θέμα με Αμπάτε...

Κανένα θέμα με Αμπάτε...

Οι Ιταλοί τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον έμπειρο αμυντικό, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον 32χρονο άσο.

«Καλή τύχη Μεριά» (pic)

«Καλή τύχη Μεριά» (pic)

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον κεντρικό αμυντικό του ο οποίος αγωνίζεται με την Τυνησία στον μικρό τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.