Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλος… αέρας με Σεμέδο ο Θρύλος!

Άλλος… αέρας με Σεμέδο ο Θρύλος!
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 18:41

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς επέμειναν για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο… Και αν και είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα ο Πορτογάλος αμυντικός των Πειραιωτών έχει δείξει γιατί τον ήθελε ο τεχνικός του Θρύλου τόσο πολύ στην ομάδα, χωρίς να είναι μάλιστα ακόμη στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης.

Ο Σεμέδο ήταν και στο φιλικό ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ εξαιρετικός, με σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα, σωστές μεταβιβάσεις ακόμη και σε στιγμές που είχε έντονη πίεση πάνω του. Συνθέτοντας μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ένα εξαιρετικό δίδυμο στα μετόπισθεν που ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα έχει φανεί ξεκάθαρα ότι ένα από τα πιο δυνατά σημεία του Πορτογάλου αμυντικού είναι το ψηλό παιχνίδι. Ο Σεμέδο μοιάζει ανίκητος όταν η μπάλα βρίσκεται στον αέρα και αυτό φάνηκε και στο φιλικό με την Νότιγχαμ.

Ο 25χρονος συμμετείχε στα δύο από τα τρία γκολ των Πειραιωτών, κερδίζοντας τους αντίπαλους αμυντικούς σε στημένες μπάλες στην επίθεση. Στο 2ο τέρμα ο Σεμέδο πήρε την κεφαλιά, ο πορτιέρο της Νότιγχαμ απέκρουσε, με τον Γκερέρο να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει στη συνέχεια από κοντά. Ενώ στο 3ο γκολ του Θρύλου ο Σεμέδο και πάλι βγήκε νικητής σε διεκδίκηση μέσα στην μεγάλη περιοχή των Άγγλων, δίνοντας τη δυνατότητα και πάλι στον Γκερέρο να σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είναι ξεκάθαρο ότι έχει αποκτήσει άλλο… αέρα με τον Ρούμπεν Σεμέδο στη σύνθεσή του, κάτι το οποίο αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Φορτούνης σκέτη «μαγεία»! (vid)

Φορτούνης σκέτη «μαγεία»! (vid)

Απολαύστε ένα τρομερό βίντεο με όλα τα γκολ και τις ασίστ του Κώστα Φορτούνη με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στο πλευρό του οποίου βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου.

«Καλή τύχη Μεριά» (pic)

«Καλή τύχη Μεριά» (pic)

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον κεντρικό αμυντικό του ο οποίος αγωνίζεται με την Τυνησία στον μικρό τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Κανένα θέμα με Αμπάτε...

Κανένα θέμα με Αμπάτε...

Οι Ιταλοί τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον έμπειρο αμυντικό, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον 32χρονο άσο.