Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορτούνης σκέτη «μαγεία»! (vid)

Φορτούνης σκέτη «μαγεία»! (vid)
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 19:12

Στο πλευρό του Κώστα Φορτούνη βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, κάτι το οποίο έγινε φανερό και το βράδυ της Τρίτης (16/07) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με 25χιλιάδες και πάνω ΓΑΥΡΟΥΣ να αποθεώνουν τον αρχηγό, κατά τη διάρκεια ενός τρομερού βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός με μηνύματα συμπαράστασης από τους «ερυθρόλευκους».

Οι φίλοι των Πειραιωτών γνωρίζουν πολύ καλά το πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι ο Κώστας Φορτούνης για τον Ολυμπιακό, αλλά και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στεκόμενοι έτσι δίπλα του, ώστε να επιστρέψει σύντομα και ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα, ετοίμασαν ένα απολαυστικό βίντεο με όλα τα κατορθώματα, γκολ και ασίστ, του Φορτούνη με τη φανέλα του Θρύλου, στέλνοντας τις ευχές τους για περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον Κώστα Φορτούνη!

Διαβάστε επίσης

Άλλος… αέρας με Σεμέδο ο Θρύλος!

Άλλος… αέρας με Σεμέδο ο Θρύλος!

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού έδειξε και στο ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ ότι είναι ανίκητος (και) στο ψηλό παιχνίδι, έχοντας συμβολή στα 2 από τα 3 γκολ των «ερυθρόλευκων».

«Καλή τύχη Μεριά» (pic)

«Καλή τύχη Μεριά» (pic)

Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον κεντρικό αμυντικό του ο οποίος αγωνίζεται με την Τυνησία στον μικρό τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.