Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίζει δυνατά ο Σισέ για τον τελικό του Κόπα Άφρικα

Παίζει δυνατά ο Σισέ για τον τελικό του Κόπα Άφρικα
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 20:21

Και εκεί που υπήρχαν δημοσιεύματα ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής εξαιτίας ενός τραυτισμού, ο Παπέ Αμπού Σισέ όχι μόνο θα μείνει εκτός, αλλά θέτει και μεγάλη υποψηφιότητα ώστε να ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Αλγερία.

Ο Κουλιμπαλί είναι τιμωρημένος και έτσι ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Βέβαια, ο προπονητής των «λιονταριών» Αλιού Σισέ, είναι μεταξύ του Σισέ και του Σαλίφ Σανέ. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού.

Διαβάστε επίσης

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Μαγική βραδιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» με κόσμο και ομάδα να συνεχίζουν από εκεί όπου τελείωσαν την περυσινή σεζόν, με «πάρτι» σε εξέδρα και αγωνιστικό χώρο.

«Χαμόγελα» για Καμαρά!

«Χαμόγελα» για Καμαρά!

Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα δύο πολύ κρίσιμα ματς με την Βικτόρια Πλζεν.

Φορτούνης σκέτη «μαγεία»! (vid)

Φορτούνης σκέτη «μαγεία»! (vid)

Απολαύστε ένα τρομερό βίντεο με όλα τα γκολ και τις ασίστ του Κώστα Φορτούνη με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στο πλευρό του οποίου βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου.