Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 20:38

Ήταν πολλές οι 94 ημέρες… Ο κόσμος του Θρύλου, αλλά και άπαντες στις τάξεις των Πειραιωτών δεν έβλεπαν την ώρα για την επιστροφή στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δίνουν δυναμικό «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι είχε περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από το τελευταίο αγώνα στον Ναό, η αίσθηση που επικράτησε σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν σαν να μην έχει περάσει ούτε μία ημέρα!

Ο ίδιος παλμός στις εξέδρες, η ίδια «καυτή» ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, στιγμές «μαγείας» στον αγωνιστικό χώρο και 3-0 το τελικό σκορ… Την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Ο Θρύλος έδειξε ότι συνεχίζει από εκεί όπου τελείωσε την περυσινή σεζόν, με «πάρτι» σε κερκίδα, αλλά και αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά, το ματς με την Νότιγχαμ ήταν φιλικό, όμως, έδωσε μία μικρή… γεύση από αυτό που θα ακολουθήσει μέσα στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Με ομάδα και κόσμο να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι τη νέα σεζόν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε ο Θρύλος να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Η χρονιά αναμένεται μεγάλη και πάνω απ’ όλα «ερυθρόλευκη» με ομάδα και κόσμος να είναι ένα, ενωμένος μία γροθιά, για την επίτευξη όλων των στόχων του συλλόγου!

Διαβάστε επίσης

«Χαμόγελα» για Καμαρά!

«Χαμόγελα» για Καμαρά!

Ο Αφρικανός μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα δύο πολύ κρίσιμα ματς με την Βικτόρια Πλζεν.