Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαμόγελα» για Καμαρά!

«Χαμόγελα» για Καμαρά!
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 20:56

Ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Μαντί Καμαρά στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ Φόρεστ, αντικαθιστώντας στο 46’ της συγκεκριμένης αναμέτρησης τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Με τον Αφρικανό μέσο του Θρύλου να δείχνει ότι επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Γουινέας, όντας σε πολύ καλή κατάσταση. Θέτοντας με αυτό τον τρόπο τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα δύο πολύ κρίσιμα ματς με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στον άξονα του Θρύλου, με το γεγονός ότι έχει επιστρέψει σε αυτή την καλή κατάσταση να δημιουργεί σίγουρα «χαμόγελα» τόσο στον Πορτογάλο τεχνικό όσο και στους συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης

Βασικός και πάλι ο Μεριά! (vid)

Βασικός και πάλι ο Μεριά! (vid)

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής Τυνησίας στον μικρό τελικό του Κόπα Άφρικα κόντρα στην Νιγηρία.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Μαγική βραδιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» με κόσμο και ομάδα να συνεχίζουν από εκεί όπου τελείωσαν την περυσινή σεζόν, με «πάρτι» σε εξέδρα και αγωνιστικό χώρο.