Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ανύπαρκτοι» διεθνείς σε... ανύπαρκτα παιχνίδια

«Ανύπαρκτοι» διεθνείς σε... ανύπαρκτα παιχνίδια
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ορίζονται οι Έλληνες διεθνείς; Ναι, επειδή είναι καλοκαίρι και υπάρχουν πολλοί αγώνες για τις προκριματικές φάσεις του Champions League και του Europa League και επιλέγονται όλοι οι διεθνείς ρέφερι όλων των χωρών, με εξαίρεση τους καλούς που κάνουν τα μπάνια τους. Αν δεν ορίζονταν όλοι, η UEFA δεν θα συμπλήρωνε. Η διαιτητική... μαγκιά είναι οι διαιτητές να πείθουν για τα προσόντα τους και να επιλέγονται και για αγώνες που γίνονται το Φθινόπωρο, για παράδειγμα σε αγώνες, έστω και «μικρών» Εθνικών ομάδων.

Πάντως, όπως φαίνεται από τους ορισμούς η UEFA χρησιμοποιεί τα... καμάρια της «εξυγίανσης» μόνο για να συμπληρώνει. Την Τετάρτη (17/7) και την Πέμπτη (18/7), αντίστοιχα, έγιναν ή γίνονται οι αγώνες ρεβάνς της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League και του Europa League και οι Ελληνες διεθνείς αγώνες στην Αρμενία, στο Καζακστάν, στη Γεωργία και στα Νησιά Φερόε!

Στα Νησιά Φερόε πήγε ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) για ματς της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League , ενώ για παιχνίδια ρεβάνς του Europa League ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) πήγε στην Αρμενία, ο Σκουλάς στο Καζακτσάν, ο Διαμαντόπουλος στη Γεωργία και ο Τζήλος στην Κρακοβία της Πολωνίας.

Δηλαδή, περισσότερο θα κουραστούν να φτάσουν, παρά να σφυρίξουν αφού αν δεν μπορούν να τα πάνε καλά και σε τέτοια παιχνίδια, τότε δεν κάνουν για διεθνείς. Τέτοιοι ορισμοί δείχνουν ότι η UEFA θεωρεί χαμηλού επιπέδου τους Ελληνες διαιτητές. Κατά τα άλλα ο Περέιρα βοηθά στην αναβάθμιση της ελληνικής διαιτησίας. Χειρότεροι ορισμοί δεν υπάρχουν!

Διαβάστε επίσης