Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός σημαίνει... οικογένεια

Ολυμπιακός σημαίνει... οικογένεια
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 09:48

Στον Ολυμπιακό κυριαρχεί η δύναμη της οικογένειας. Όπου και να γυρίσει κανείς, την αντικρίζει. Οι παίκτες με τα παιδιά τους, ντυμένα στα ερυθρόλευκα, να κλωτσάνε μια μπάλα, μέσα στο Καραϊσκάκη, μετά τα ματς... Παράγοντες της ομάδας και ποδοσφαιριστές, να συζητούν ανθρώπινα, καθημερινά θέματα… Μπασκετμπολίστες και ποδοσφαιριστές να τα λένε στην είσοδο των αθλητών στο ΣΕΦ. Παίκτες της ομάδας χάντμπολ να γελάνε με ποδοσφαιριστές έξω από το κλειστό στο Ρέντη… Οικογένεια.

Το συγκινητικό βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στα μάτριξ του Καραϊσκάκη, προς τιμήν του Κώστα Φορτούνη, με ευχές από ΟΛΟΥΣ για την επάνοδό του στη δράση, δείχνει αυτό ακριβώς που περιγράφεται πιο πάνω. Τους οικογενειακούς δεσμούς, ανάμεσα στα μέλη του μεγαλύτερου πολυαθλητικού οργανισμού, στην Ελλάδα και ενός από τους μεγαλύτερους στον κόσμο…

Η ατάκα του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, δείχνει την πίστη που υπάρχει προς την επάνοδο του Κώστα Φορτούνη, στην ενεργό δράση. «Κώστα, θα γυρίσεις μια κλάση πάνω»… Ο Έλληνας άσος έχει δεχθεί τόση αγάπη… Ικανή να τον ωθήσει χίλιες φορές μπροστά και να επιστρέψει πιο δυνατός, από πριν. Και θα το κάνει, όχι μόνος, αλλά με την οικογένειά του δίπλα του. Τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης