Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον κόσμο του Θρύλου!

Η υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον κόσμο του Θρύλου!
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 18:05

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη βρέθηκε την Πέμπτη (18/07) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας, θέτοντας τους στόχους και τις προτεραιότητες για τη νέα σεζόν.

Ο ηγέτης του Θρύλου μεταξύ άλλων θέλησε να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου την υποχρέωση που έχουν απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού. Την υποχρέωση για νίκες και τίτλους, την υποχρέωση να πετύχουν όλους τους στόχους τους, κάνοντας ξανά υπερήφανους και χαρούμενους τους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ επισήμανε πιο συγκεκριμένα: «Είδαμε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο να πετύχουμε. Το χρωστάμε στα εκατομμύρια οπαδούς μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αλλά το χρωστάτε και στους ίδιους τους εαυτούς σας, γιατί είστε οι καλύτεροι».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, κάτι το οποίο έχει γίνει ήδη φανερό με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και με τη δυναμική παρουσία του στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο φιλικό με την Νότιγχαμ.

Με όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να οφείλουν να ανταποδώσουν αυτή την αγάπη που λαμβάνουν από τους ΓΑΥΡΟΥΣ με την επιστροφή στην κορυφή και στους τίτλους. Κάτι το οποίο θέλησε να μεταφέρει στους Πειραιώτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να τα δώσουν όλα και να πετύχουν τη νέα σεζόν, όντες αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης

Χαμηλά η… μπάλα

Χαμηλά η… μπάλα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε όλους στην ομάδα να παραμείνουν ταπεινοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι προς την επίτευξη των στόχων τους.

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.