Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν οι Άγγλοι για Άρσεναλ και Σισέ

Επιμένουν οι Άγγλοι για Άρσεναλ και Σισέ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 19:13

Την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ο οποίος να έχει παραστάσεις από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εξετάζει η Άρσεναλ.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα των Άγγλων συνεχίζουν να έχουν στο στόχαστρο των «κανονιέριδων» τον Παπέ Αμπού Σισέ. Στο ρεπορτάζ της «Sun» γίνεται αναφορά ότι ο Ουνάι Έμερι έχει καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή και πως θα χρειαστεί έναν παίκτη στα στόπερ, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ρομπ Χόλντιγκ στο γόνατο.

Παράλληλα, τονίζεται ότι η Άρσεναλ είναι έτοιμη να κάνει προσφορά 10 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών στον Ολυμπιακό (περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ) σε περίπτωση που προκριθεί η περίπτωση του Σισέ από την ομάδα που αγωνίζεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Διαβάστε επίσης

«Έτοιμοι για τη νέα σεζόν» (vid)

«Έτοιμοι για τη νέα σεζόν» (vid)

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ανάρτησε ένα βίντεο στα social media από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι όλοι είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Χαμηλά η… μπάλα

Χαμηλά η… μπάλα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε όλους στην ομάδα να παραμείνουν ταπεινοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι προς την επίτευξη των στόχων τους.

Η υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον κόσμο του Θρύλου!

Η υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον κόσμο του Θρύλου!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ της ομάδας ότι είναι υποχρεωμένοι να πετύχουν όλους τους στόχους τους (και) για τον υπέροχο κόσμο που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους.