Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτα συγκεντρωμένοι για την πρόκριση με Πλζεν...

Απόλυτα συγκεντρωμένοι για την πρόκριση με Πλζεν...
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 20:30

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται λίγες ημέρες πριν από το πρώτο του επίσημο ματς για τη νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας στις 23 Ιουλίου την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία στο πρώτο από τα δύο ματς για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα συγκεκριμένα ματς είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Κάτι το οποίο τους υπογράμμισε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ηγετική του ομιλία στο Ρέντη.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κάλεσε όλους στην ομάδα να είναι απόλυτα προσεκτικοί, να αγωνιστούν με πάθος, προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο της πολύ καλής τσέχικης ομάδας.

Τα δύο ματς με την Πλζεν μόνο εύκολα δεν είναι και ο ηγέτης του Θρύλου θέλησε να το τονίσει αυτό στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, προκειμένου να δώσουν ό,τι έχουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με τον ηγέτη των Πειραιωτών να είναι σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, αγωνιζόμενη με πάθος και με απόλυτη συγκέντρωση.

Οι παίκτες του Θρύλου, λοιπόν, μετά και από την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ακόμη πιο αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, γνωρίζοντας την κρισιμότητα των δύο αυτών παιχνιδιών, συνεχίζοντας στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει στην κορυφή!

Αποφασισμένος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει στην κορυφή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει στα χέρια του ένα ακόμη πιο δυνατό και ποιοτικό ρόστερ σε σχέση με την περυσινή σεζόν, προκειμένου να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην επίτευξη όλων των στόχων του.

Ο ειδικός ρόλος των… παλιών!

Ο ειδικός ρόλος των… παλιών!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους… παλιούς παίκτες της ομάδας να εξηγήσουν και στους υπόλοιπους τι σημαίνει Ολυμπιακός, κάτι το οποίο φαίνεται ότι έχει γίνει ήδη πράξη...

«Έτοιμοι για τη νέα σεζόν» (vid)

«Έτοιμοι για τη νέα σεζόν» (vid)

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ανάρτησε ένα βίντεο στα social media από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι όλοι είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.