Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει στην κορυφή!

Αποφασισμένος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει στην κορυφή!
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 21:04

Οι πίνακες της διαιτησίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα έγιναν και επίσημα γνωστοί, με την… εξυγίανση να δείχνει και πάλι τις διαθέσεις της…

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, θα πρέπει να παλέψει υπό αυτές τις συνθήκες για την επιστροφή στην κορυφή… Δύο χρόνια μακριά από τον τίτλο του πρωταθλήματος είναι πάρα πολλά για τον Θρύλο….

Όλοι, λοιπόν, είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν για να καταφέρουν να επιστρέψουν στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί όπου αξίζουν να βρίσκονται.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς αυτή την κατεύθυνση προχώρησε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στην υλοποίηση όλων των επιθυμιών του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στα χέρια του ό,τι χρειάζεται για να οδηγήσει τον Θρύλο ξανά στην πρώτη θέση. Ο ηγέτης του Θρύλου κράτησε το βασικό κορμό της ομάδας, ενώ προχώρησε σε πολύ σημαντικές και ποιοτικές κινήσεις, οι οποίες ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο των Πειραιωτών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, έχει στα χέρια του ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ, με το οποίο καλείται να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο τη νέα σεζόν… Αυτός ήταν και ο στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είχε τονίσει σε δηλώσεις του ότι οι «ερυθρόλευκοι» τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κάνουν τα πάντα για να νικήσουν τους πάντες και τα πάντα.

Η σεζόν σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει και το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει τεράστια «δίψα», τεράστια ανυπομονησία και αποφασιστικότητα να γίνουν τα πάντα, ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει ξανά το πρωτάθλημα.

Με τον ηγέτη του Θρύλου να τονίζει στην ομιλία του στο Ρέντη την Πέμπτη (18/07) πως ό,τι και αν γίνει ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει!

Διαβάστε επίσης

Ο ειδικός ρόλος των… παλιών!

Ο ειδικός ρόλος των… παλιών!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους… παλιούς παίκτες της ομάδας να εξηγήσουν και στους υπόλοιπους τι σημαίνει Ολυμπιακός, κάτι το οποίο φαίνεται ότι έχει γίνει ήδη πράξη...

Απόλυτα συγκεντρωμένοι για την πρόκριση με Πλζεν...

Απόλυτα συγκεντρωμένοι για την πρόκριση με Πλζεν...

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα τη σημασία των δύο αγώνων με την Βικτόρια Πλζεν για τον Ολυμπιακό και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

«Έτοιμοι για τη νέα σεζόν» (vid)

«Έτοιμοι για τη νέα σεζόν» (vid)

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ανάρτησε ένα βίντεο στα social media από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι όλοι είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.