Ντουντούκα
Καλωσήρθατε αδέρφια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο ηγέτης του Θρύλου έδωσε το σύνθημα!

Ο ηγέτης του Θρύλου έδωσε το σύνθημα!
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 23:48

Στο Ρέντη βρέθηκε την Πέμπτη (18/07) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας, θέτοντας τους στόχους των «ερυθρόλευκων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ηγέτης του Θρύλου στην ομιλία του προς τους ανθρώπους της ομάδας ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών αποτελεί την εγγύηση για όλους στην ομάδα, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι έχουν την απόλυτη στήριξή του, γεμίζουν αυτοπεποίθηση και δύναμη ενόψει της νέας σεζόν.

Όλοι στις τάξεις του Θρύλου είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να πετύχουν όλους τους στόχους του συλλόγου, δικαιώνοντας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συνεχή προσπάθεια που κάνει για να πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει και αυτό το καλοκαίρι το πόσο πολύ θέλει η αγαπημένη του ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους. Κρατώντας το βασικό κορμό των Πειραιωτών και προχωρώντας σε πολύ δυνατές κινήσεις, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο το ήδη πολύ ποιοτικό ρόστερ της ομάδας.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κάλεσε, λοιπόν, όλους να δώσουν όρκο τιμής, για να προχωρήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο ακόμη πιο δυνατοί για την επίτευξη όλων των στόχων τους, όντες αποφασισμένοι να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο.

Έδωσε το σύνθημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με άπαντες στις τάξεις της ομάδας να νιώθουν σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν, έχοντας την απόλυτη στήριξη του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων»!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομιλία του ηγέτη του Θρύλου στο Ρέντη έκανε «γκελ» και στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είναι αποφασισμένος να βρίσκεται τη νέα σεζόν ακόμη πιο κοντά στο σύλλογο, προκειμένου να βοηθήσει και εκείνος όσο μπορεί στην επιστροφή στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός είναι μία γροθιά, πιο ενωμένος από ποτέ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το σύνθημα για επιστροφή στην κορυφή, κάτι το οποίο είναι άπαντες σίγουροι και αποφασισμένοι ότι θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας, κάνοντας ξανά χαρούμενους όλους τους φιλάθλους του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη ο Ναουέλ...

Στο Ρέντη ο Ναουέλ...

Ο Ισπανός εξτρέμ επέστρεψε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, όπου πραγματοποιεί προπονήσεις με τους «κομμένους» των «ερυθρόλευκων», μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.