Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έκανε το σωστό ο Μαρτίνς, αλλά…

Έκανε το σωστό ο Μαρτίνς, αλλά…
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 23:22
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ανακοινώθηκε η λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την Πλζεν. Σε αυτή, δεν βρίσκονται οι δύο στόπερ που είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Μεριά με τον Σισέ.

Η απόφαση του Μαρτίνς, έχει μία λογική. Αυτή είναι ότι στη λίστα πήρε παίκτες που είχε ως τώρα στη διάθεσή του. Παίκτες που μπορούσε να υπολογίσει. Να δουλέψει μαζί τους στην προετοιμασία, να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ο Μεριά ήταν με την Τυνησία και ο Σισέ είναι ακόμη με τη Σενεγάλη. Αυτό συνεπάγεται πως δεν έχουν προπόνηση με την ομάδα. Καθοριστική εξέλιξη για το τι μπορεί να γίνει. Βέβαια, δεν υπάρχει ένα ματς. Υπάρχει και ρεβάνς. Και αλλιώς είναι να συζητάμε για ένα ματς που θα γίνει την Τρίτη που μας έρχεται και άλλο γι’ αυτό στις 30 του μήνα.

Τι συνεπάγεται αυτό; Ο Μεριά θα γυρίσει πρώτος. Ο Μαρτίνς θα μιλήσει μαζί του και δεν αποκλείω να υπάρξει αλλαγή στη λίστα, σε σχέση με αυτή που έχει ανακοινωθεί… Υπάρχει το δικαίωμα άλλωστε. Να δούμε δηλαδή πριν τον αγώνα στην Τσεχία, να μπαίνει ο Μεριά στη θέση κάποιου άλλου. Υπάρχουν άλλωστε πρόσωπα που μπορούν να βγουν από αυτή που δηλώθηκε, ώστε να είναι μέσα ο Μεριά. Του Σισέ το αφήνω πιο πίσω, γιατί θα καθυστερήσει και άλλο όπως πήγαν τα πράγματα…

Υπάρχει ανοιχτό παράθυρο έτσι για τον Μεριά και δεν αποκλείεται να χωρέσει. Αλλά έχει σημασία και ο τρόπος…

Διαβάστε επίσης

Ο ηγέτης του Θρύλου έδωσε το σύνθημα!

Ο ηγέτης του Θρύλου έδωσε το σύνθημα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε με την ομιλία του στο Ρέντη για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό των «ερυθρόλευκων», καλώντας τους να δώσουν όρκο τιμής για την επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας τη νέα σεζόν.