Ντουντούκα
Ευρώπη ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο «γυάλινος» Κοεντράο, με τις 601 ημέρες τραυματισμού!

Ο «γυάλινος» Κοεντράο, με τις 601 ημέρες τραυματισμού!
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 - 17:46

Κοντά στην μεταγραφή του Φάμπιο Κοεντράο φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και ήδη έχουμε αρχίσει να διαβάζουμε για το τι παικταράς υποτίθεται πως είναι.

Κανένας όμως από τους... αντικειμενικούς δεν σχολιάζει ότι μέχρι τώρα στην καριέρα του πιο πολύ βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων εξαιτίας τραυματισμών και λιγότερο εντός αυτών. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, έχει απουσιάσει συνολικά 601 ημέρες λόγω τραυματισμών.

Και δεν μιλάμε για έναν και δύο τραυματισμούς, μιλάμε για 25 τραυματισμούς, οι οποίοι τον έχουν κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων από τέσσερις μέχρι και 199 ημέρες. Όσο για τα συνολικά ματς που έχασε; Φτάνουν κοντά στο τριψήφιο νούμερο, μιας και δεν μπορούσε να αγωνιστεί σε 95 συνολικά λόγω τραυματισμών.

Αλλά φυσικά οι γνωστοί... αντικειμενικοί που να τα γράψουν αυτά.

Άλλωστε, σας έχουμε τονίσει ξανά ότι εκεί γνωρίζουν πολύ καλά μόνο να δίνουν σανό... στον κόσμο του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε επίσης

Καμία πρόταση από την Νάπολι για Μεριά!

Καμία πρόταση από την Νάπολι για Μεριά!

Οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν τα όσα φέρεται να ανέφερε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του Τυνήσιου αμυντικού, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση από την ιταλική ομάδα, καθώς και πιθανότητα να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ.