Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσοχή στις στημένες φάσεις...

Προσοχή στις στημένες φάσεις...
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 - 01:07

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Βικτόρια Πλζεν κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς, με την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League να εκμεταλλεύεται δύο στημένες μπάλες, καταφέρνοντας έτσι να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα της Τσεχίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τους συνεργάτες του παρακολούθησαν το ματς και σίγουρα ένα από τα πράγματα που θα μεταφέρουν στους παίκτες της ομάδας είναι η προσοχή που θα πρέπει να δείξουν στις στημένες φάσεις.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι και εκείνος πολύ δυνατός στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού, ιδίως με τα εξαιρετικά φυσικά προσόντα του Ρούμπεν Σεμέδο, ωστόσο, χρειάζεται μέγιστη προσοχή.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να πάνε στην Τσεχία για να πάρουν σκορ πρόκρισης και θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους για να τα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης

Περήφανος ο Σουντανί! (pic)

Περήφανος ο Σουντανί! (pic)

Η ανάρτηση του Αλγερινού άσου του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Επιστρέφει ο Σισέ…

Επιστρέφει ο Σισέ…

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα και πλέον αφού περάσει κάποιες ημέρες ξεκούρασης θα ενσωματωθεί ξανά στους «ερυθρόλευκους».