Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία γροθιά για την επιστροφή στην κορυφή!

Μία γροθιά για την επιστροφή στην κορυφή!
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 - 23:38

Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη την Πέμπτη (18/07) «έφτιαξε» πολύ κόσμο… Ο ηγέτης του Θρύλου έδωσε το σύνθημα για την επίτευξη όλων των στόχων του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, προκειμένου να τα καταφέρει.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ήταν για μία ακόμη φορά ενωτικός, στέλνοντας μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός είναι μία γροθιά… Πιο ενωμένος από ποτέ για την επιστροφή στην κορυφή!

Φυσικά, η ομιλία του ηγέτη των «ερυθρόλευκων» έδωσε επιπλέον αυτοπεποίθηση και στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να δώσουν ό,τι έχουν για να βοηθήσουν τον Θρύλο να επιστρέψει ξανά στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί δηλαδή όπου αξίζει να βρίσκεται.

Τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκαναν «γκελ» και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι ΓΑΥΡΟΙ γνωρίζουν ότι ο ηγέτης των Πειραιωτών βρίσκεται πάντα εκεί, κάτι το οποίο αποδεικνύουν άλλωστε οι ίδιες οι πράξεις του.

Ωστόσο, το γεγονός ότι έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Θρύλος τη νέα σεζόν ό,τι και αν γίνει θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και θα επιστρέψει στην κορυφή, σίγουρα «φτιάχνει» τους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι ξέουν ότι οι υποσχέσεις του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού γίνονται πράξεις.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είναι πιο ενωμένος από ποτέ, με τους στόχους να είναι σαφείς και ξεκάθαροι. Νταμπλ στην Ελλάδα, καλή ευρωπαϊκή πορεία στην Ευρώπη.

Με τα δύο ματς κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό όλων στις τάξεις της ομάδας, όντες αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για την πρόκριση!

Διαβάστε επίσης

Προσοχή στις στημένες φάσεις...

Προσοχή στις στημένες φάσεις...

Η Πλζεν έδειξε ότι είναι πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις στο ματς με την Σλόβαν Λίμπερετς, κάτι το οποίο σίγουρα θα πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι»...