Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έχει όνομα και δεν… ξεπουλάει

Ο Ολυμπιακός έχει όνομα και δεν… ξεπουλάει
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 - 10:32

Τα τελευταία δέκα χρόνια, ο Ολυμπιακός έχει κάνει άλματα. Σε όλα τα επίπεδα. Σε τίτλους, σε διακρίσεις, στο ranking της UEFA, στο προφίλ του στην Ευρώπη, στο όνομά του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο… Δεν είναι μια τυχαία ομάδα και στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός έχει απογειωθεί.

Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο, δεν θα μπορούσε κανείς, ούτε καν να… φανταστεί, ότι η Διοίκηση του Συλλόγου θα… σκότωνε (σε τιμή) τον Γιασίν Μεριά. Με αφορμή όσα ακούστηκαν - γράφτηκαν - ειπώθηκαν, για τον Τυνήσιο, η τιμή που είδε το φως της δημοσιότητας και οι σκέψεις των ανθρώπων που Ολυμπιακού, είναι καλό να θυμόμαστε ότι ο Θρύλος έχει μία βαρύνουσα παρουσία στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα και δεν… ξεπουλάει, όπως κάνουν άλλες ομάδες. Ούτε και θεωρεί… επιτυχία το να πουληθεί ένας πρωτοκλασάτος παίκτης του… κοψοχρονιά.

Ο Ολυμπιακός, επί ημερών Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει κάνει μερικά deals στο μεταγραφικό παζάρι, τα οποία… ζαλίζουν. Και το όνομά του έχει ανέβει πολύ ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Είναι λογικό, επομένως, να μην σκέφτονται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός το να… ξεπουλήσουν τον Γιασίν Μεριά και να ζητούν πάνω από 10 εκατομμύρια, για να σκεφτούν την παραχώρησή του.

Ο Μεριά έκανε καλή χρονιά με τον Ολυμπιακό, είναι νέος, εξελίξιμος, με τρομερά προσόντα και στο Κόπα Άφρικα που μόλις ολοκληρώθηκε, ήταν μονίμως εκ των διακριθέντων. Οπότε, όταν έρθει η κατάλληλη πρόταση, η ΠΑΕ θα συζητήσει το τι μέλλει γενέσθαι…

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει ο Σισέ…

Επιστρέφει ο Σισέ…

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα και πλέον αφού περάσει κάποιες ημέρες ξεκούρασης θα ενσωματωθεί ξανά στους «ερυθρόλευκους».