Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είμαι ικανοποιημένος από την επέμβαση»

«Είμαι ικανοποιημένος από την επέμβαση»
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 - 19:37

Σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο, υποβλήθηκε το Σάββατο (20/7), ο Κώστας Φορτούνης.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, ο οποίος πραγματοποίησε και την επέμβαση, αναλύει την διαδικασία για την πλήρη επάνοδο του αρχηγού στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα στις 07:00 στο θεραπευτήριο «Metropolitan», ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.

Μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη, για την ίδια την ομάδα αλλά και για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Για μας αυτή η μέρα είναι σημαδιακή, γιατί σημαίνει την αρχή της αντίστροφης μέτρησης, για τη σταδιακή επάνοδό του, στην πλήρη δραστηριότητα και στην ένταξή του με την ομάδα.

Η διαδικασία για την πλήρη επάνοδό του, θεωρητικά, δεν μπορεί να είναι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μετά τους έξι-επτά μήνες, μπορούμε να πούμε πως μπορεί σταδιακά να μπει σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης με την ομάδα. Έχει τις καλύτερες συνθήκες για να επανέλθει και μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την επέμβαση, έγινε ένα πάρα πολύ καλό χειρουργείο, από εκεί ξεκινάμε».

Διαβάστε επίσης

Πάει για sold out η Πλζεν

Πάει για sold out η Πλζεν

Μόλις 1.500 εισιτήρια έχουν απομείνει προς διάθεση των Τσέχων όπως ανακοίνωσε επίσημα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, ενόψει του αγώνα της Τρίτης.