Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η λύση του δανεισμού για Σιαμπάνη

Η λύση του δανεισμού για Σιαμπάνη
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 - 22:13

Μπορεί ο Μάριος Σιαμπάνης να ήρθε αυτό το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο πρώην πορτιέρο του ΠΑΟΚ, δεν πήρε και το μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και στόχος δεν είναι να παραμείνει ως τρίτος. Είναι προτιμότερο έτσι να οδηγηθεί στη λύση του δανεισμού, ώστε να πάρει χρόνο. Βέβαια και αυτό θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Περισσότερο, όμως, σε αυτή τη λύση, οδηγεί το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει αποφασίσει την απόκτηση τερματοφύλακα που θα βρίσκεται πίσω από τον Ζοσέ Σα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τρίτος τερματοφύλακας θα παραμείνει ο πιτσιρικάς, ο Τζολάκης.

Εξελίξεις ίσως υπάρξουν και μέσα στην εβδομάδα, αλλά οι όποιες αποφάσεις θα ανακοινωθούν μετά τα δύο ματς με την Πλζεν. Αυτή τη στιγμή πάντως, ο Σιαμπάνης έχει δηλωθεί στη λίστα και πιθανότατα στην Τσεχία θα είναι στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση για Σισέ και Σενεγάλη (vids)

Αποθέωση για Σισέ και Σενεγάλη (vids)

Πλήθος κόσμου περίμενε τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και τους συμπατριώτες του μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.