Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μάχη» σε ατμόσφαιρα που γουστάρει!

«Μάχη» σε ατμόσφαιρα που γουστάρει!
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 11:03

Ολοταχώς προς εξάντληση εισιτηρίων οδεύει το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Πλζεν. Οι φίλοι της Βικτόρια έχουν πρακτικά… εξαφανίσει τα εισιτήρια για τη «μάχη» με τον γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λογικό.

Λιγότερα από 1500 εισιτήρια έχουν απομείνει προς διάθεση, για το ματς της προσεχούς Τρίτης, στην Doosan Arena. Περίπου 12.000 θεατές (κάτι λιγότερο) χωράει το γήπεδο της τσεχικής ομάδας και την Τρίτη, κόντρα στον Ολυμπιακό, αναμένεται να… βράζει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε στο μυαλό του τέτοιου είδους ατμόσφαιρα, όπως και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μάλιστα… φτιάχνονται σε τέτοιου είδους συνθήκες. Το κοινό, οι γεμάτες εξέδρες, οι φωνές, «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, οι οποίοι και στην Ελλάδα έχουν αντιμετωπίσει πολλάκις ανάλογες καταστάσεις, με γήπεδα «κλειστά» και το κοινό να «βράζει» γύρω τους.

Όχι μόνο δεν τρομάζουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά… γουστάρουν και περισσότερο, τέτοιου είδους ατμόσφαιρα, παρά ένα γήπεδο… θέατρο, που μπορεί να σε… κοιμίσει (μεταφορικά πάντα) και να σε οδηγήσει σε… χαλάρωση. Το ματς την Τρίτη, απέναντι στην Πλζεν, θα είναι «μάχη» και ως τέτοια το αντιμετωπίζουν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε επίσης

Για τη ρεβάνς ο Μεριά

Για τη ρεβάνς ο Μεριά

Κριτήριο η σημερινή ημέρα για την παρουσία ή μη του Τυνήσιου στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά όχι για το ματς στο Πλζεν, την προσεχή Τρίτη.