Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέξτε να προλάβετε! Ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας!

Τρέξτε να προλάβετε! Ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας!
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 18:42

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας την τεράστια «δίψα» του για τη νέα σεζόν.

Πλέον, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν με τα πρώτα επίσημα ματς του Θρύλου απομένουν ελάχιστα εισιτήρια διαρκείας στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού, τα οποία αναμένεται το επόμενο διάστημα να εξαφανιστούν.

Γι’ αυτό τον λόγο οι ΓΑΥΡΟΙ θα πρέπει να βιαστούν, προκειμένου να πάρουν και εκείνοι θέση στην κερκίδα και να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να επιστρέψει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί δηλαδή όπου αξίζει να βρίσκεται.

Η διάθεση των ελάχιστων εισιτηρίων διαρκείας που υπάρχουν ακόμη συνεχίζεται κανονικά, μέσω Internet, αλλά και στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους φίλους των Πειραιωτών να πρέπει να τρέξουν να προλάβουν για να κλείσουν θέση στο Ναό.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Νταμπό»

«Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Νταμπό»

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν τον πιθανότερο προορισμό του 27χρονου μέσου της Φιορεντίνα, τονίζοντας, όμως, ότι οι Πειραιώτες θέλουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, κάτι το οποίο δεν βρίσκει προς το παρόν σύμφωνους τους «βιόλα».