Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψάχτηκε και η Γρανάδα για Σολδάνο

Ψάχτηκε και η Γρανάδα για Σολδάνο
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 19:28

Δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και το μήνυμα το πήρε όταν είδε το όνομά του εκτός λίστας. Ο Φράνκο Σολδάνο, δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του και έτσι, παρότι ήρθε τον Γενάρη του 2019, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Λογικά θα δοθεί με τη μορφή του δανεισμού, ωστόσο δεν αποκλείεται να πωληθεί, αν έρθει πρόταση που θα ικανοποιεί βέβαια τον Ολυμπιακό.

Για τον Αργεντίνο θα έχετε διαβάσει για ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς και της Χετάφε, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ρωτήσει και η Γρανάδα. Ο ισπανικός σύλλογος έψαξε πληροφορίες για τον Σολδάνο, άγνωστο ωστόσο αυτή τη στιγμή αν θα προχωρήσει.

Σύμπτωση ή όχι, πριν λίγες ημέρες ο Σολδάνο ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό της ισπανικής ομάδας στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού στο πλευρό του Φορτούνη! (pics)

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού στο πλευρό του Φορτούνη! (pics)

Πρώην και νυν συμπαίκτες του Θρύλου, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, αθλητές άλλων τμημάτων του Ολυμπιακού, αλλά και χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ βρίσκονται δίπλα στον αρχηγό των «ερυθρόλευκων».

«Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Νταμπό»

«Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Νταμπό»

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν τον πιθανότερο προορισμό του 27χρονου μέσου της Φιορεντίνα, τονίζοντας, όμως, ότι οι Πειραιώτες θέλουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, κάτι το οποίο δεν βρίσκει προς το παρόν σύμφωνους τους «βιόλα».