Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κληρώνει για τον… Ολυμπιακό

Κληρώνει για τον… Ολυμπιακό
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 - 08:08

Ο Ολυμπιακός το πρωί της Δευτέρας (22/07) στις 10:00 θα «πετάξει» για την Τσεχία, όπου θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τρίτης (23/07) στις 20:00 την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» την ώρα που θα φτάνουν στον προορισμό τους θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν σε περίπτωση που ξεπεράσουν το εμπόδιο της Πλζεν. Η κλήρωση είναι στις 13:00 και θα πραγματοποιηθεί στην Νιόν, με τους πιθανούς αντιπάλους να είναι οι εξής: Κλαμπ Μπριζ, Κράσνονταρ, Μπασακσεχίρ, ΛΑΣΚ Λίντσερ.

Λίγο αργότερα στις 14:30 και πάλι στην Νιόν θα γίνει η κλήρωση για τα προκριματικά του Europa League, η οποία θα ενδιαφέρει τους Πειραιώτες σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν κόντρα στους Τσέχους. Σε αυτή την κακή περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τη Δευτέρα, λοιπόν, ποια εκ των Αούστρια Βιέννης, Νόρκεπινγκ ή Λιεπάγια, Γκαμπάλα ή Ντιναμό Τιφλίδας, Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ ή Έσμπιεργκ, Αντβέρπ θα αντιμετωπίσουν για την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League.

Διαβάστε επίσης

«Πάμε για το πρώτο βήμα»

«Πάμε για το πρώτο βήμα»

Ένα καλό ματς και ένα καλό αποτέλεσμα ζητάει ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στο Πλζεν, ώστε να ολοκληρωθεί η δουλειά στο Καραϊσκάκη.