Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η ώρα της κλήρωσης του τρίτου προκριματικού!

Η ώρα της κλήρωσης του τρίτου προκριματικού!
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 - 13:03

Ο Θρύλος ποντάρει πολλά και φέτος, στην ευρωπαϊκή του παρουσία. Η Βικτόρια Πλζεν είναι το πρώτο εμπόδιο στον δεύτερο προκριματικό του Champions League, αλλά ξεπερνώντας την τσεχική ομάδα, συνεχίσει και φτάνει πιο κοντά στους ομίλους.

Αυτή την ώρα διεξάγεται η κλήρωση του επόμενου προκριματικού γύρου, με τους πιθανούς αντιπάλους να είναι οι εξής: Κλαμπ Μπριζ, Κράσνονταρ, Μπασακσεχίρ, ΛΑΣΚ Λίντσερ. Δεδομένου, πάντα, ότι ο Θρύλος ξεπερνάει τη Βικτόρια Πλζεν και προχωράει.

Λίγο αργότερα στις 14:30 και πάλι στην Νιόν, γίνεται η κλήρωση για τα προκριματικά του Europa League, η οποία θα ενδιαφέρει τους Πειραιώτες σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν κόντρα στους Τσέχους.

Σε αυτή την κακή περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» μαθαίνουν, λοιπόν, ποια εκ των Αούστρια Βιέννης, Νόρκεπινγκ ή Λιεπάγια, Γκαμπάλα ή Ντιναμό Τιφλίδας, Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ ή Έσμπιεργκ, Αντβέρπ θα αντιμετωπίσουν για την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League.

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η Μπασακσεχίρ (pics, vids)

Αυτή είναι η Μπασακσεχίρ (pics, vids)

Διαβάστε και δείτε ορισμένα στοιχεία για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό του Champions League, μετά τη Βικτόρια Πλζεν.