Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβληματική η μέχρι τώρα εικόνα της Μπασακσεχίρ!

Προβληματική η μέχρι τώρα εικόνα της Μπασακσεχίρ!
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 - 01:15

Την τουρκική Μπασακσεχίρ θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον Γ' γύρο των προκριματικών του Champions League σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/7).

Η ομάδα του Οκάν Μπορούκ στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει έχει δείξει μια ξεκάθαρα προβληματική εικόνα. Και αυτό γιατί σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει κερδίσει μόλις μια φορά, ενώ μετρά δύο ήττες και μια ισοπαλία. Παράλληλα, σε όλα τα ματς ανεξαιρέτως έχει δεχθεί τέρμα. Πράγμα που μπορεί να σημαίνει αρκετά.

Μάλιστα, σε αυτά τα τέσσερα ματς, έχει δεχθεί μια ξεγυρισμένη πεντάρα από την Γκλάντμπαχ. Οι Τούρκοι προσπαθούν να αποκτήσουν δύο στόπερ προκειμένου να τους έχουν διαθέσιμους για τις αναμετρήσεις του Γ' προκριματικού ωστόσο προς το παρών δεν μπορούν να βρουν μέχρι στιγμής αυτό που θέλουν.

Τέλος, το επόμενο φιλικό προετοιμασίας της τουρκικής ομάδας, είναι στις 31/7 κόντρα στην ΑΕΚ. Εκεί όπου φυσικά αν όλα έχουν πάει καλά για τον Ολυμπιακό θα υπάρχουν άνθρωποι του προκειμένου να δουν και να καταγράψουν πράγματα για την Μπασακσεχίρ.

Διαβάστε επίσης

Ο κομβικός ρόλος του Γκερέρο…

Ο κομβικός ρόλος του Γκερέρο…

Όπως και πέρσι, ο Ισπανός επιθετικός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και θέλει να συνεχίσει το… σερί του και στα επίσημα ματς, αρχής γενομένης την Τρίτη (23/7) κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία.