Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κομβικός ρόλος του Γκερέρο…

Ο κομβικός ρόλος του Γκερέρο…
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 - 01:00

Μόνο… είδηση δεν αποτελεί, ότι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Με τον Ισπανό επιθετικό να μετρά έξι γκολ στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Τα περισσότερα, δηλαδή, από κάθε άλλο «ερυθρόλευκο» ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, εντυπωσιακή εκκίνηση είχε συμβεί και πέρσι, στην πρώτη του σεζόν στο μεγάλο Λιμάνι. Και όχι στα... φιλικά, αλλά στα επίσημα ματς του Θρύλου, κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα.

Ο 29χρονος επιθετικός είχε ξεκινήσει και την περσινή χρονιά με… κολλημένο το πόδι στο γκάζι! Και όπως έδειξε και στα περσινά ματς με την Λουκέρνη, μπορεί να αποδειχθεί «κλειδί» για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Γκερέρο, μαζί με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, στις διπλές αναμετρήσεις με την Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League, «ξεκλείδωσε» το δρόμο για την είσοδο του Θρύλου στα πλέι οφ.

Ο Ισπανός στράικερ είναι σε μεγάλη φόρμα και στόχος του είναι να συνεχίσει το σερί σκοραρίσματος και στα επίσημα ματς, αρχής γενομένης από αυτό της Τρίτης (23/7) με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία…

Διαβάστε επίσης

Να «χτυπήσει» στην αδυναμία της Πλζεν!

Να «χτυπήσει» στην αδυναμία της Πλζεν!

Από το 2015, μόνο μία φορά δεν έχουν δεχθεί γκολ οι Τσέχοι στην έδρα τους σε προκριματικά και ομίλους Champions League, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός…