Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Θρύλου κόντρα στην Πλζεν! (pic)

Η ενδεκάδα του Θρύλου κόντρα στην Πλζεν! (pic)
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 - 18:46

Χωρίς «εκπλήξεις» η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προχώρησε σε αλλαγές σε σχέση με το φιλικό ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάτι το οποίο ήταν και το πιο πιθανό να συμβεί.

Έτσι, ο Θρύλος ξεκινάει με τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια της εστίας του, με τους Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκα να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε, στα άκρα Ποντένσε και Μασούρας, με τον Βαλμπουενά να ξεκινά πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκερέρο.

Οι Πειραιώτες με αυτή τους την ενδεκάδα εντυπωσίασαν στην επιστροφή τους στο Ναό πριν από μερικές ημέρες και είναι αποφασισμένοι να πράξουν το ίδιο και απόψε, παίρνοντας σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Φαληρικό γήπεδο στις 30 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Γκερέρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν! / The line-up for today's match against @fcviktoria_official! ????⚪️ #Οlympiacos #UCL #VIKOLY #LineUp @championsleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Στην «Doosan Arena» ο Ολυμπιακός!

Στην «Doosan Arena» ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο γήπεδο της Βικτόρια Πλζεν, όντες πανέτοιμοι για την πρώτη μεγάλη «μάχη» με τους Τσέχους για τα προκριματικά του Champions League.