Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα είναι δύσκολα στον Πειραιά, αλλά μπορούμε να σκοράρουμε»

«Θα είναι δύσκολα στον Πειραιά, αλλά μπορούμε να σκοράρουμε»
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 01:05

Ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτή της Τσεχίας περιμένει στον Πειραιά ο Πάβελ Βρμπα. Ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, μετά τη λευκή ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, ανέφερε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του έχει τις πιθανότητες να σκοράρει ένα τέρμα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Το να παίζεις εντός έδρας και να έρχεται το σκορ 0-0 δεν είναι και το πιο θετικό, επειδή η αναμέτρηση στην Ελλάδα θα είναι πολύ δύσκολη. Αλλά αν πετύχουμε ένα τέρμα, θα έχουμε καλύτερες ελπίδες. Σήμερα, ξεκινήσαμε κυρίως αμυντικά, γιατί ο αντίπαλος είναι καλός επιθετικά, αλλά δεν τους αφήσαμε να κάνουν ευκαιρίες. Από την άλλη, εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στον Πειραιά θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε μια εβδομάδα.

Όλα τα παιχνίδια στις νότιες περιοχές είναι πολύ διαφορετικά. Οι οπαδοί δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε παίξει μερικά τέτοια παιχνίδι και σίγουρα είμαστε έτοιμοι για αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

Διαβάστε επίσης

«Θα πάρουμε την πρόκριση»

«Θα πάρουμε την πρόκριση»

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει τη νίκη-πρόκριση στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν εμφανίστηκε ο Γιώργος Μασούρας.